Nytta o nöje

Har fixat lite + tagit hand om hästarna. Har länge retat mig på våra smutsiga hinder (ja de står ju ute i ur o skur och snö o is). Så våra sockerbitar som ju ska vara vita är mer åt det grönmögliga hållet. Testade att tvätta en med grovrent o lite vatten o vips så var den vit:) så nu ska jag ge mig på resten en annan dag.
Q fick gå på skrittbandet då hon tappat en baksko och jag red ut på Nemo.
 
såå kul att rida nemo igen, hans energi e helt fantastisk.
 
Red ut en timme, ganska mkt ridning på asfalt och sen en hel del galopp i skogen. Han kunde gå i avslappnad galopp, både höger o vänster = härligt. Tränade på att skritta på tygeln, vilket han hatar, vill helst springa iväg i full fart. Denna häst har bara ett läge o det är framåt + att han e så känslig, så gör man minsta lilla så uppfattar han det som en signal framåt. Vilket jag iofs gillar, men det är inte helt lätt att få ordning på dressyren.
På hemvägen träffade vi en idiotisk busschaufför, mötte honom då han skulle svänga in på min väg med en dubbelbuss, mao såg det ut som om han skulle köra rakt på oss då han ju måste ta ut svängen rejält. Istället för att stanna så att jag kunde passera så fortsatte han, nemo tänkte hoppa ner i i diket, så jag var tvungen att snabbt vända o trava tillbaka o in på en gårdsplan.
ja senare mötte jag flera bilar som saktade in då de såg oss, så då blev jag glad igen, som tur är finns det en hel del bra chaufförer ute i trafiken oxå:)
Nemo verkar helt bra från sin vrickning nu = kul!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0