Frisk av att umgås med hästar:)

Visst är det underbart att all den tid vi spenderar i stallet och med hästar gör oss friskare. Hästar kräver ju 100% närvaro så det går helt enkelt inte att grubbla på problem då man rider, och att mocka e ju rena meditationen, man fokuserar bara på en sak, att hitta alla små pluttar, haha.
Det har gjorts studier i att även om man stressar till stallet, så är det värt den avstressning som sker när man väl är där.


Blir nästan alltid glad då jag rider Nemo:)

Fick faktiskt bevis på att det även håller en i rätt god form. Tränade mkt i våras, ganska mkt i somras o ingenting (förutom daglig ridning) på nästan tre månader. Har nu börjat träna skivstång + intervall igen, och det kändes faktiskt helt ok. Blev positivt överraskad, trodde att jag skulle ha tappat allt. 
Borsta leriga hästar, lägga på täcken, bära spånbalar, mocka, hämta hästar låångt bort i hagen, bära hö, sopa....jaja listan kan göras lång, ger tydligen mer än vad man kan tro. Så vi alla stalltjejer (o enstaka kille) kan nog känna oss ganska nöjda, även om vi missar att gå till gymet och friskis ibland, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0