Helt hysteriskt

Upp vääldigt tidigt i lördags. Skulle gå upp 4.30 o vaknar då (självklart redan vid 3.30 = knäpp ovana jag har då det är viktigt att inte försova sig).
Vi skulle starta 110 cm med 3 hästar och sen visade det sig attt det var massa strykningar så Mickis var halva startfältet, haha. Av 6 (bara) starter var Mickis tre. Bara att besiktiga hästarna var som en story för sig, dessa tre går ju inte ens i samma hage normalt. Stod där med en hel klase med hästar då Mickis gick banan. Det var ju mer ok på B-ponny tiden då ponnyerna var små o behändiga. Men dessa 170 cm bjässar...
Tio i åtta när första starten var satt M upp. Jag kunde inte hjälpa henne på framridningen el ngt utan hade fullt sjå att hålla reda på hästarna.
Vi skrattade båda då speakern sa att det var så många klasser under dagen så de skulle ha 3 ekipage inne på banan samtidigt. Hur hon skulle kunna sitta på fler hästar samtidigt var lite knepigt att räkna ut.
När hon kom in på banan sa speakern Var så god o rid, första hindret var längst ner så hon hann inte titta på några hinder alls utan att få tidsfel. Ja, det var inte så kul, speciellt inte för Z som behöver lugn o ro o tid på sig inne på banan. Dgane gick ändå ganska bra resultatmässigt men det var inte kul. Man vill ju ge hästarna en fair chans att prestera bra.


På sönda´n bestämde vi oss för att bara ta med 2 hästar. Det blev Qubbe o Luna som behöver komma ut mest. Z har ju redan tävlat så mkt + har blivit slö av sommarbetet, så innan nästa tävling får vi ha henne på mindre bete.
(man lär så länge man lever...).

Nu när allt var lugnare gick det mkt bättre. Qubbe var 0:a i 120 cm och Luna fick ett pet på sista hindret i 120 cm = kul :)
Bägge dessa hästar är som bäst ute på tävlingsbanan.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Läste om detta på Mickas hemsida. Tror Qubbe kommer att gå rejält långt med Micka i sadeln...=0). Fina hästar ni har. Hade gärna köpt Luna om jag var gjord av pengar men då åker jag helre på ridresor för dem pengarna...=0)

2011-05-16 @ 16:21:48
Postat av: Anonym

varför ska stona säljas? planerar ni att köpa en ännu bättre häst? hur går det med ture? :D

2011-05-16 @ 20:38:15
Postat av: Sofia

Hej Viveca

Jag undrar av ren nyfikenhet om du har börjat spana på någon häst till dig ännu? Vad är du sugen på för häst??

Tack så hemskt mycket för en super duper bra blogg. Jag hoppas du fortsätter uppdatera den så mycket som du gör...=0)

Sofia

2011-05-17 @ 15:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0