Svenska struliga ridsportförbundet

Har klagat på vårt kära förbund förut, men då har det varit för att dem kommit ut med nya regler för sent. Tom då nya tävlingsåret redan börjat. Orden framförhållning eller övergångsregler är inte ord som de gillar eller använder sig av speciellt ofta (tyvärr).

Detta läste jag precis i Hästmagazinet.

SvRF vägrar ändra sig

(2011-12-28 14:40)

Reglerna om ickesponsortillverkadcreklam kvarstår: Om du som ryttare inte är sponsrad av företaget i fråga gäller att logga får vara 3 cm2, dvs 1 x 3 cm, stor. Det gäller synlig reklam.

Den enda nyheten i deras uppdatering, såvitt vi kan se, är följande mening:
Klädsel avser, beroende på gren, ridjacka eller motsvarande, ridbyxor, skjortkrage, hjälm samt för voltige, tävlingsdress.

Så de är inte kul för alla som har sparat ihop och köpt fin tävlingsutrustning såsom t ex GPA hjälm, Race Safe väst, Dyon schabrak etc etc . De flesta märkesprylar har sina logos större än 1x 3 cm.

Och följer man inte TR (tävlingsreglementet) så kan man få en tillsägelse, gult kort el tom bli avstängd.
Så hur många kommer våga använda sin fina utrustning?


Inte mkt av Rosannas utrustning som är tillåtet...


Kommentarer
Postat av: Leonie

Men eftersom de inte kräver skriftligt avtal kan man ju bara köra på med sina vanliga grejer och hävda att man är sponsrad om någon orkar fråga. Tror nog att de flesta överdomare kommer att skita i den där idiotiska regeln!

2011-12-28 @ 17:17:20
URL: http://hinnagarden.blogspot.com
Postat av: Josephine

Det är alltså samma regler som gällt i år bara att de nu bestämt sig för att straffa en om man inte följer dem nu? Det är konstigt att det krävdes att förbjuda reklam på transporter, täcken och all utrustning och klädsel även utanför banan för att det skulle uppmärksammas. Helkonstiga regler! Visst att det nog kan vara bra att ha ett mindre mått på reklam (märken) men inte 3 cm2! Om man mäter upp det ser man hur löjligt litet det verkligen är!

2011-12-28 @ 20:57:53
Postat av: Linnéa Boberg

Jag tänker då forsätta tävla med min utrustning som protest!

2011-12-28 @ 22:01:00
URL: http://hamiltonhrimnir.blogg.se/
Postat av: Åsa

Men jag har fattat det som att Du som icke-sponsrad ryttar för bära den större varianten utav logg-strl tom Nationell nivå - men sin enfaller regeln om reglering av loggstrl på internationell nivå, dvs du måste vara sponsrad för att får bära loggan. Å andra sidan kräver SvRF även ett sponsorkontrakt godkänt utav dom om du ska få tävla internationellt i första hand... de sjuter sig själva i foten hela tiden...

2011-12-29 @ 13:45:53
URL: http://yellowisthenewblack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0