Lyckad helg - men trött

Ja, denna helg var det ponnytävling på lördag och häst på söndag. Båda var framflyttade till att starta kl.8.00 = puh! och (tyvärr) skulle vi vara med i första starten båda dagarna.
Bara för att jag vet att jag är morgontrött och ska upp (för) tidigt så vaknar jag minst en timme för tidigt = skumt (o dumt). Så det blev inte mkt sömn.
Ponnyerna skötte sig utmärkt, Pemsan var tillbaka i sin fina form och red 0,0 i både LB och LA. Sen var det Nockes tur att gå MSVB, banan var rätt tuff med en del svåra distanser + trekombination. Han var 0:a i grunden och rev ett hinder i omhoppningen. Det räckte till en placering (bara två 0,0 :or) och han kom 5:a = kul. Det är så roligt att se Rosanna rida båda dessa ponnyer som är helt olika så bra :)
Idag var det Div 1 häst. Vi hade Zazou med oss. Hon gick förklassen bra och blev 7:a och var sen 0:a i laget. Så vi var ett av tre lag som kom till omhoppning. Mickis tog en lite väl snäv sväng och fick ett stopp, så vi slutade på 4:a fel. Det gjorde de två andra lagen oxå, men tyvärr hade vi sämst tid.
Men denna placering gjorde så att vi (troligen) kommer till final = superkul:)



Zazou är så spänstig o fin :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0