Tappskor - tips

Min ritt med Ture igår blev en promenad (igen) då han hade tappat en sko. Så nu är det bara att förbereda sig på denna leriga tappskoperiod.
Tips för dig som har samma problem: spara ett set av din hästs skor. Får du en tappsko da´n innan en tävling el på tävlingen så är det ganska lätt att hitta ngn som kan slå på skon om du har en färdigriktad sko. Det är inte alltid hovslagare har med sig skor. Det har hjälpt oss flera ggr.



Häst & Sport Resor Saturnus på Scandinavium (känns länge sen ), men det är ju bar förra året.

Kommentarer
Postat av: Elvira

Hej!

Tänkte bara rekommendera en veterinär, som är jättebra! (Eftersom Nocke inte har tillfrisknat ännu).. Åsa Frykman, finns i Mantorp, har en egen privat klinik. Hon och hennes man samarbetar tillsammans, han är f.d travtränare. Dock tror hon inte på vila, utan varje patient får ett speciellt träningsschema. Vi har fått ett slags galoppschema som vi gör regelbundet varannan dag då vår häst har inflamation i bakknäna.



Ni kanske redan är supernöjda med er veterinär, men tänkte bara tipsa! :-)

2010-09-22 @ 17:29:30
URL: http://viiris.blogg.se/
Postat av: Sofie

Bor bara några mil från Åsa o har varit hos henne några ggr. Hon är bra men inget om man jämför med Jonas. Det är inget individuellt program man får utan alla får samma, varannan dag o galopp 2 min o skritt 2 min osv.. Hon är ok, men tycker mälarklinikens finial i Södertälje är bättre.

2010-09-22 @ 17:40:25
Postat av: lisa

Va det verkligen bara ett år sen?

Det borde väl vara två?

Tänker mest på säkerhetsvästen, och M är väl 20 så det var väl två år sen hon kunde börja tävla utan?

2010-09-23 @ 09:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0