Ungdomsläger till Irland

Sara om Ridresor för familjer: Nu har jag en fråga till, skulle uppskatta om du svarade på den snabbt! När man anmäler sig till ett läger, ska man betala in någon viss summa vid anmälningen eller betalar man allting sen? :)
Och en till - hur många platser finns det på Irlands ungdomsläger? Jag och min kompis vill verkligen dit och hinna anmäla oss innan det blir fullt :(

Hej Sara. när man anmäler sig betalar man 1000:- inom 10 dgr sen resten 20  dgr innan man reser. Tyvärr är ungdomslägret till Irland fullt, men man kan åka dit på egen hand eller så kan ni åka till Tyskland där vi har ett par platser kavr:) Viveca


Det är superkul här:) Men det går bra att åka hit även utanför ungdomslägret. Ni som redan är två kompisar kan åka hit på egen hand om era föräldrar tillåter:)


Rosanna o Loppan var här med sina mammor och tog med sig hästarna hem sen:)
Haha båda dessa står ju i vårt stall nu.

Kommentarer
Postat av: Sara

Tack så jättemycket för svaret!!

Riktigt synd att det är fullt, ville verkligen dit :( Det blir inte någon plats ledig tror du? Tror dock inte att vi kan åka helt själva till Irland, därför det lät så bra med att det var en reseledare som hämtade upp en och sånt där :)



Funderar lite på Ungdomslägret i Tyskland, hur många platser finns det kvar där då? :o Hur är det där? Är det bara hoppträningar eller dressyr och uteritt också? :)

2012-01-30 @ 21:38:50
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0