Grattis Rolf Göran:)

Visst var det fantastiskt att Rolf Göran vann Jerringpriset och så överlägset. Undrar om det var vi alla passionerade hästmänniskor som röstade 100 ggr var..haha Eller har andra människor i Sverige äntligen fått upp ögonen för denna härliga sport!?
Ja, kul är det i varje fall och hästsporten behöver ju synas mkt mkt mer i media.


E han inte bara bäst....

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!

Måste börja med att säga att jag tycker din blogg är superbra och att jag följt den slaviskt sen du började blogga :)



Dock så har jag en fråga, jag och min kompis, jag är 22 och min kompis 25 och vi rider båda på 1-stjärnig nivå med våra egna hästar. Nu skulle vi vilja åka på ett träningsläger och de va då jag kom o tänka på ditt företag. Vore kul o kombinera en resa med träning. Vet att du tagit upp flera av resmålen till irland när de kommer till terrängritt men vi vill vara säkra på att vi får hoppa enstjärniga hinder (gärna högre) och undrar därför om de ställena som ni erbjuder har så pass avancerade banor o duktiga hästar. :)



Eller om de är mer prova-på hinder eller om man kan få träna smalhinder, kombinationer osv på enstjärnig nivå?



Vore väldigt tacksam för svar! + kul att du köpt nemo då kommer man säkert se dig runt på lite tävlingar under sommaren :)



/Hanna

2012-01-17 @ 14:57:31
Postat av: Sofia

Finns nog ingen som förtjänade det mer än han. När jag hörde att han fått nästan hälften av alla röster kändes det stort, men när jag fick reda på att det var mer än 210 000 röster han fått kändes det ännu större! Det visar ju att det kan inte bara ha varit inbitna ryttare som röstat, utan "vanligt" folk också. Men landets sportredaktioner och övrigt folk (som uppenbarligen aldrig suttit på en häst) är ju bara pinsamma när de säger att Hellner förtjänade det mer bara för att han slog Northug. OM DE BARA VISSTE VILKA ROFFE SLOG! ;)

2012-01-17 @ 15:08:36
Postat av: Lisa

Detta är en fantastisk händelse i ridsporten, dock är det tragiskt hur nu expressens och aftonbladets bloggare missundar roffes vinst och anser att ridsport är ingen sport och att hästen borde fått priset istället. Tycker synd om dem som har en så hög okunnighet inom sport...

2012-01-17 @ 16:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0