Lissabon

Imorgon flyger jag iväg till Portugal för att provrida på lite nya ställen. Vi ska rida lite dressyr + försöka åka förbi Claudia, som har vår härliga långritt. Behöver verkligen nya bilder där, det är ingen som förstår hur bra denna långritt är.


Härliga stränder:)


Och superfina hästar.

+ massor av god mat o vin, kan inte bli bättre:)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Jag undrar ifall du har lite tips på vad jag ska göra med min häst.. För en vecka sen var hon väldigt stel och dragig i vänster sida när jag red henne, ville inte ställa sig åt det hållet osv. Jag red mjukgörande då i två dagar för att se ifall det släppte, och det gjorde det till viss del men inte helt. Så då lät jag henne ta det lugnt i några dagar, skrittat och så bara. Nu när jag skulle prova rida idag så kändes hon ofräsch, inte halt men hon tog inte ut stegen som hon brukar göra(är vanligtvis väldigt mjuk i sidorna). När jag ville ha henne mot högerskänkel så gick hon emot jättemycket och kickade bakåt.



Jag vet inte om hon har sträckt sig, eller fått låsning i bogen eller i ryggen(vilket kändes mest troligt efter idag).. Tycker du att jag ska ta ut massöör, ET, eller vad tycker du? Tack för en superblogg förresten!

2011-09-05 @ 19:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0