Suget kommer med solen

Fåglarna börjar sjunga, vitsipporna tittar snart fram och mitt sug har börjat komma tillbaka. Under vintern har vi haft (för) många hästar och det har varit  tufft med all snö. Jag har faktiskt inte läst Hästnet alls. Hästnet som har varit allt för mig under vissa perioder. Ja, förr längtade man efter Ridsports annonser men nu finns det ju nya fantastiska hästar till salu varje dag, timme tom minut på nätet.
Börjar kolla runt på gården om det inte finns ngn liten bod som kan byggas om till stall, skämt åsido. Men suget har kommit, skulle vilja ut o träna och tävla själv. Inte bara med mina döttrar.


En härlig irländare att ut o tävla lite fälttävlan på vore drömmen....



Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hej! Härligt, har faktiskt undrat över när du ska skaffa en egen.:) GÖR DET. Har en fråga du gärna får ta upp, går nu i funderinger att starta nåt typ av "hästföretag". Lite försäljning, utbildning inridning osv. Du har ju erfarenhet av detta. Vad tror du krävs? Typ av utb, anläggning startkapital/resurser osv.? Hade varit intressant och höra hur du ser och tänker på den saken. ps:Ni är kanonbloggare hela fam.ds.

2011-03-09 @ 17:50:12
Postat av: Sofia

Vad heter hästen på bilden så otroligt lik min kompis häst som kommer från irland :)

2011-03-09 @ 19:56:04
Postat av: matilda

tittade på startlistorna till botkyrka i helgen, såg att rosanna är anmäld på mikaelas hästar, stämmer det och i så fall hur kommer det sig? :) jättebra blogg

2011-03-10 @ 21:22:14
URL: http://cosx.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0