Vinterridning

Det finns inga dåliga väder , bara dåliga kläder. Ja, det har ni väl hört förr. Nu är det ca -5 C och då rider jag i chaps, varma stövlar och pikeur lumberjacka. Funkade bra, frös inte alls.



Det är verkligen härligt att få rida Ture igen :)

Mer pussgo häst får man leta efter. Ture är störst o keligast i stallet.


Kommentarer
Postat av: Moa L

Köpte Pikeurs fodrade softshellbyxor idag.. Provade mondega, jättehöga, de låg på 1990:-. De lite lägre (fast ändå väldigt höga) lugana tog jag, 1590:-. De hade endast helskodda kvar, men de sa att de var väldigt hala i materialet så knäskodda skulle vara rätt halt i sadeln. Jag höll med faktiskt, går ej att jämföra med Whitakers som jag också har. Fick ta mörkblå, nästan allt var slutsålt. Vilken färg vill du ha?



De är varma och vindtäta, dock ska man tänka på att skoningen EJ är fodrad, utan KALL! Så hela helskoningen, baken o bak på benen blir rätt kallt faktiskt.. Provade Jacsons fodrade med, vilken skillnad! De var så tunna, kalla och billiga i materialet jämfört med Pikeurs. Känn på dem samtidigt så får ni se! Man får tyvärr vad man betalar för, det sved en del i plånboken men jag behövde ridbyxor i vilket fall. Kommer använda dessa större delen av året, inte bara vintertid! Köpte dem hos Mantorps Travshop.

2010-11-26 @ 21:39:51
Postat av: Mirando UF

Hej!



Vi är fyra tjejer som har skapat en hemsida där vi säljer Converse All Star för endast 399:- och det är fraktfritt fram till den 24e december! Gå gärna in och kolla om det är någon sko som faller dig i smaken!

http://mirando.se :)

2010-11-26 @ 22:31:26
URL: http://mirando.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0