Yippii igen

Lito är oxå frisk. Så nu ska vi skritta i 2 veckor, sen trava i 2 veckor och lagom till efter jul kan vi få roa oss med en liten galopp:)
Han får gå kvar i sin lilla hage, vågar inte släppa ut honom med vildbasarna i stooora hagen. Han har ju i varje fall tre! snygga tjejer i hagen bredvid.Han än nog oxå sugen på att komma igång igen...för hagen han går i nu har inte ett grässtrå, så det är nog rätt trist. Så trist att jag inte ens vill ta ett foto på det.


Kommentarer
Postat av: Liza

Vad skönt!!!

2010-12-02 @ 21:03:54
Postat av: Anonym

vad har han haft för skada?

2010-12-03 @ 12:41:52
Postat av: Elvira

Hej!

Köpte en ny ponny för en månad sedan ungefär som gått på pessoa i hoppningen (hopponny). Dock gillar jag verkligen inte att rida på det och hennes framåtbjudning försämras. I dressyren funkar hon OK på tredelat, men i hoppningen blir hon väldigt het och stark. Testat tredelat, pelham m. delta och pessoa men inget av dem fungerar bra. Undrar om du kan tipsa om något ev starkare bett eller hjälpmedel som man får tävla med på ponny. Försöker träna mycket lydnad men som det ser ut nu kommer det ta lång tid att få bukt på den delen. Jättetacksam för svar!

2010-12-04 @ 23:24:25
URL: http://viiris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0