Hos veterinären

Ett litet eftermiddagsbesök hos veterinären piggar ju alltid upp tillvaron, haha. Ja, Nocke var lite bättre, helt ohalt initialt både på rakt och böjt spår. Dock fanns fortfarande böjprovsreaktion. Men vem är inte stel om de trycker ihop en ett par minuter o sen ska man springa i full fart!?
Ja, kontentan av det hela var i varje fall att han ska sättas igång och ridas, lite lugnt i början men sen fullt ut (men vänta med hoppning såklart).
Passade på att väga honom, vägde 550 ! kilo, han är smällfet, för det kan ju inte var muskler då han ju inte tränat på flera månader. Svårt att banta honom då det fortfarande är fullt med grönt gräs i hagen. Och får han inte motioneras så är det ju lite svårt att träna bort fläsket oxå.
Vetrinären var sugen på en ridresa, rekommenderade Barcelona om de skulle på långritt med högt tempo och Porto om de ville träna dressyr intensivt.

I Barcelona kan man bada med sin häst på vissa av långritterna, det är som att sitta på en säl.


Kommentarer
Postat av: Maria

hur har de gått med lito då?

2010-10-20 @ 17:10:05
Postat av: Annie

Hej, först vill ja säga superbra blogg, gillar uppdateringen! :D Hade även en liten fråga, undrarb nämligen om Häst & Sportresor även erbjuder ridspråkresor? :) Tack på förhand.



MVH

Annie

2010-10-20 @ 19:32:37
Postat av: Annie

Tänkte även att om de nu är så att de gör de, finns det något du kan rekommendera? :D

2010-10-20 @ 19:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0