Frågestund

Ullis om Perfekt för dressyrälskare:
Var köpte du dina band (sjukgymnastbanden för att hålla ordning på axlarna)?

Vilka tips fick du för din sits? Något du kan tänka dig att dela med dig? :-O

Svar. Jag köpte dem på Kungsgatan i Sthlm i ngn affär för sjukgymanstik redskap, kommer inte ihåg vad den hette.
Angående sitsen el ridningen så var fokusen mkt på yttertygeln och mkt ridning framåt (=j-jobbigt, har fortfarande träningsvärk i magen), så det märktes att de verkligen var noga med att hästen arbetade bakifrån o korrekt. Det som var så  kul med detta ställe var oxå att vi satt o diskuterade sits + hur man förbättrar sina dressyrpoäng etc vid måltiderna. De har ju så bred kunskap om dressyr både som elitryttare och domare.

Anonym om
Perfekt för dressyrälskare:
vad heter marika i efternamn?
Svar: Hon heter Marika Vunder och är verkligen supertrevlig, älskar sina hästar, hundar o katter + att undervisa.

Kitt  om
Perfekt för dressyrälskare:
Hur mycket kostade den sjukgymnastgrejen, som gör en bra hållning? Du är verkligen toppen som skriver blogg. Jag läser Mikaelas blogg. Trevlig tjej. Jag har varit ponnymamma, just nu är det storhäst. Ett sto efter Corland som har farfar Cor de la Bryre efter 9 månader kommer ett litet föl ut. Hela jävla tävlingterminen är ur funktion. Men fölet som heter Sjoelle`s Top Secret. Kallas för Toppen. Han är jättefin. ALDRIG MER STO UTOMLANDS. Min dotter debuterare i 120 innan vi visste något. Vår lilla Ella hoppade men fick några nedslag. När vi fick reda på att hon var dräktig så fick hon vila. Vet. sa att hon var i toppkondition, vi trodde hon var fet, så ut i skogen på kondistur o hoppa. Hon var i toppkondition, fölade på 30 minuter när ingen var i stallet. Ibland är detta hästliv roligt....

Svar: Vet inte vad den kostade, men max ett par hundra tror jag. Tack så j-mkt :) Vilken story, inte så kul när ens junior vill ut o tävla för fullt. Men hästen låter ju jättefin, vilken fin stam! så fölet blir ju säkert oxå super, vem är pappan? Går det att få godkänd stam på fölet?
Lycka till, ser fram emot att träffa er ute på tävlingar :)

Här tävlar Marika på sin bästa häst, hon var på Norrköping International horseshow i våras, så ngn av er kanske såg henne.



Kommentarer
Postat av: f

ska du till breeders i flyinge?

2010-10-01 @ 19:11:08
Postat av: Kitt

Hej igen! Fölets "Toppens" pappa heter "Vadim" och verkar inte vara godkänd. Men Farfar är Kigali, tror det stavar så. Tror inte Toppen får en godkänd härstamning. Men det är en fin "hingstapelle". Ha det så bra. Kitt

2010-10-03 @ 15:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0