Till "spikmatte" coco

Läste precis i Rosannas blogg att Coco = vår equiterapeut säljer spikmattor till häst. Vi ska åka dit nu på eftermidda´n med Ture o Qubbe för check.
Får se vad han säger om detta. Jag har faktiskt inte ens provat spikmatta till mig själv o e inte så sugen på att prova på hästarna heller i dagsläget.


Mickis säger att Ture känns bättre men inte helt hundra, så jag hoppas att Coco kan fixa till det sista:)


Kommentarer
Postat av: Camilla

spikmatta till människa är fantastiskt bra! känner man av musklerna i rygg eller nacke och ligger på den 20 minuter framför tvn på kvällen är det lugnt dagen efter. har aldrig haft ont i ryggmusklerna sen jag skaffade en spikmatta för några år sedan! och då använder jag den bara vid behov, typ någon gång i månaden.

2012-01-10 @ 17:13:15
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Sandra Nensén

Spikmattan va min räddning när jag var gravid, helt underbar!

2012-01-10 @ 18:19:12
URL: http://sandranensen.blogg.se/
Postat av: Nina

Spikmattan blev min räddning till hästen för att förhindra hennes låsningar som kommer i korset. MEn det gäller att använda den regelbundet. Jag använder då en spikmatta som är lite mindre än en människo-matta. jag använder alltså inte täcket. Sen ovanpå den lägger jag en tyngre gelpad för att få lite tryck.



Jag spikmattar min häst två gånger i veckan, eller ibland när jag är stressad får hon stå med den på sig medan jag mockar och på så vis hinner hon få värme i korset lite snabbare än när jag rider fram henne :O)

2012-01-11 @ 08:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0