Benskydd

Nemo har ju väldigt långa ben, vilka inte alltid e så lätta att hålla reda på. Så sist när jag red hade han slagit sig ganska högt på  insidan v. fram. Så det räcker inte med vanliga strykkappor. Funderar på ngn av nedanstående.


Är det ngn som testat dessa? Eskadron ca pris 900:-/par

el dessa?
Back on Tracks arbetsdamasker, framben
Back on track , pris 765:-

De skriver så här i sin info / reklam

Denna arbetsdamask, som blivit Bästsäljare i Tyskland där Isabell Werth tycker detta är den bästa produkten på marknaden, är tillverkad i kraftig stryktålig neopren. Skydden har en mycket bra passform för att lätt kunna ligga bra an mot sena och kota. Grus har svårare att tränga in och arbetsdamasken har en hög kvalitet, vilket är några av de anledningar som gör att produkten är oerhört populär.

Även bra för hästar som haft kotledsinflammation (dvs de flesta tävlingshästar, haha...el hrm)

Pratade just med en dressyrkompis och hon använder skydd med ludd på insidan, visste inte vilket märke.

Ja, jag orkar inte linda i varje fall. Gjorde det sist när jag skulle rida lektion, och det såg inte klokt ut + tog en himla tid:)

Kommentarer
Postat av: MichaelaMichaela

Har ett par liknande dom som e på nedersta bilden :) funkar kanon o känns som att dom sitter på o ger bättre stöd än dom på bilden över. Även relativt lätta att sätta på. Rekommenderar verkligen :)

2011-09-27 @ 21:02:05
Postat av: Addi

Om du vill ha samma modell som BoT-skydden så köp hellre Professional Choice (finns hos Mias RS: http://www.miasrs.se/profchoice_page.php?start=pc_005.png )De har funnits längre än BoT och har vidareutvecklat den här modellen av benskydd under en längre tid. Funkade kanonbra på Coffee i allafall!

2011-09-30 @ 18:32:42
URL: http://addi2.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0