Tävlingssäsongen har startat:)

Förra året så slutade ju aldrig riktigt tävlingssäsongen då Mickis satsade på Kraft Cup och SM som gick redan i mars. Men detta året då vi haft skador o lite mer orutinerade hästar har det blivit ett låångt vinteruppehåll. All snö har gjort att även träningarna kommit igång först på sistone.
Ja igår var vi iväg för första gången på nästan ett halvår med Zazou och ett helt år med Ture. valde att hoppa 100 cm och 110 cm med tanke på detta. Mickis hade problem med tävlingsdatabasen så många undrade varför Rosanna var anmäld på bägge hästarna. Men jag gjorde ryttarbyte så att det blev korrekt.
Första start blev stressigt för Zazou, hon hann inte gå runt o nosa på lite hinder som hon brukar då hon var första startande o domaren sa Varsågod o rid direkt. Inte riktigt juste då ju alla andra fick vara 2 på banan o hade 2 minuter på att sig att skritta runt. Så Zazou var väldigt spänd o fick 2 stopp. Mickis var dock inte orolig utan trodde att hon skulle vara som vanligt i 110 cm. Förra året fick hon oxå ngt stopp på första tävlingen då hon var rädd för publiken etc o gick sen superbra.
Ture skulle bara gå en lugn runda, med lugna men snäva vägar i omhoppningen. Tydligen var det ingen som tog en av vägarna så han vann bland 74 startande :). Han är ju ingen speedhäst, men ibland kan det gå snabbare att rida lugnt o snävt än full fart.



Zazou var helt otittig i 110 cm och ställde upp i omhoppningen, så hon vann oxå:)
Solen sken hela da´n oxå, så det var en trevlig tävlingsdag.

Kommentarer
Postat av: Liza

GUUUD vad bra jobbat!!

Grattis!!

2011-03-13 @ 20:11:59
Postat av: Hanna - TÄVLING Vinn Ridstövlar :D

Vad kul att det gick bra :)

2011-03-15 @ 20:06:55
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0