Storm

Från snö till sol till storm. Idag är det nästan storm på gårdsplanen och jag sitter här o väntar på veterinären.
Idag ska vi kolla igenom några hästar för att se om de är ok. Vi gör det ibland för att vara säkra på att ev avvikande beteenden inte beror på att de har ont.
Hoppas bara att de inte kommer att vara helvilda nu med denna blåst.
Har även kontakt med en chiropraktor som ska titta på ett par hästar, men han håller på att dra ner på sin verksamhet o är svår att få hit.
Tänk om hästarna kunde prata. ja, det har man ju önskat sig många ggr. Och alla experter som finns och (faktiskt) mer än en gång tycker olika om samma häst.
Pratade med en veterinär om detta o han sa att om man samlade 20 veterinärer som fick kolla på samma häst så kunde han lova att minst hälften av dem skulle tycka att hästen var halt på olika ben, hrm.
Har man haft sin häst ett tag så känner man den ganska bra, men även om den känns fräsch så känns det bra för mig (+ tjejerna) att få en koll på att det verkligen är så (av ngn man litar på.).

Ture vill vi vara helt säker på att han är 100 innan vi börjar hoppa honom högre. Han har ju även den personligheten att han hoppar även om han har känningar. Andra hästar stannar ju direkt då det tar emot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0