Dax att byta klubb

Varje år är det likadant, massor av snack o diskussion om att byta klubb. Flera klubbar ringer runt o raggar upp nya tävlingsryttare. Lovar ibland guld o gröna skogar om man byter:) Men ibland är det inte värt att byta klubb för att få en träning gratis eller ett schabrak...

Man kan ju känna sig lockad att vara med i en klubb med många duktiga ryttare, men frågan är om man får vara med i lagen då? Är man 6 stycken som är uttagna till ett lag, så är det ju skönt för lagledaren med 2 reserver, men det är ju dock bara 4 som får rida.
Fördelen med att vara kvar i sin klubb är ju att man har lärt känna alla i klubben och trivs förhoppningsvis. Och kan vara med och påverka. Det man inte tycker är bra går ju att göra bättre. En klubb består ju av alla dess medlemmar och det finns nog inte en klubb som inte vill att ngn ny engagerar sig o tar tag i ngt.


På sommaren ordnar vi träningsläger o bor allihop i vår klubbstuga.

Stöter på ngn ibland som säger att det är så trist för man säger inte hej till varandra äns då man möts på tävlingsplatsen. Om jag då frågar om personen själv försökt att säga hej, ser de helt oförstående ut.... Klubben är tydligen alla andra utom en själv!?
Har aldrig varit med om att jag sagt hej till ngn som inte svarat, oavsett klubbtillhörighet.

Jag är sekreterare i Roslagens Rid & Körklubb och har varit med i denna klubb i ur och skur. Har varit lagledare i div 1 och elit ponny coh  ansvarig för programridning (e lite sugen på att ta tag i det igen). Man kan göra vad man vill och hur mkt som helst i denna klubb bara man engagerar sig själv.

Vi kan ha gratis träningar, gratis träningsläger, gratis ridjackor, you name it. Om bara folk vill vara med o jobba för det. För någonstans måste ju pengarna komma ifrån. Det är ju faktiskt en ideell förening.

Det som är bäst med vår klubb är bredden, vi har lag i praktiskt taget alla discipliner och divisioner. Så alla som vill vara med kan vara det oavsett nivå:)

Jag skulle vilja var med i Lag SM i fälttävlan, men den går i * så det får nog vänta....kanske 2013?


Kommentarer
Postat av: Addi

Tummen upp!! :)

2012-01-01 @ 18:04:52
URL: http://addi2.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0