På tävling

Idag har vi varit i Enköping på ponnytävlingar hela da´n. Vår lilla söta valp var utanför Norrgården  för första gången i sitt liv. Hon var superduktig, inte rädd för vare sig hästar, hundar, bilar eller allt stoj. Gick snällt i koppel = oxå första gången och kollade mest. Sov oxå j-mkt = bådar gott inför framtida tävlingar. Är hon så här snäll kan hon få följa med ofta :)



Pemsan var ovanligt spänd o tittig i första klassen, det märktes att hon bara varit hemma ett par veckor, inga träningar o tävlingar + det har varit  hårt + snöigt på volten, så det har inte gått att hoppa.
100 cm var hon 0:a i grunden, men fick två stopp på vattenmattan i omhoppningen. Men i 110 cm var hon avspänd o fin och hoppade snällt samma vattenmatta, tyvärr ett pet på det enklast räcket. Men summa summarum (kan man säga så ...) var hon + Rosanna j-duktiga.



Halt och hemskt på vägarna en bil stod mitt i vägen så de som var på väg till Enköping fick nog vänta minst en timme i köer, hoppas ingen skadat sig. Apropå skador var det avbrott för en stackars ryttarinna som skadat axeln, det tog 30 min. innan ambulansen kom. Väldigt länge... tur att det inte var en en värre skada.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0